Startsidan
Kontakt
Om mig
Utrustning
Bloglovin

Fotbollsträning ute + min vurpa :Pfoto: Nelly [jag]
kamera: nikon cool pix. (kompaktkamera)
Tagen: i somras.

Tack vare att min fotbollsklubb har en konstgräs arena, så kunde vi ha fotbollsträning utomhus. Det var väldigt ljust ute pågrun av att det var ungefär 40 cm snö överallt. Det var inte så kallt som jag trodde. Trodde jag skulle stå där och frysa ihjäl, men noep. Det var super kul att få träffa alla igen efter rätt lång tid också.

Haha jo, jag vurpa också! Benen var vikta, så fötterna var vid rumpan.. hehe. Men det gjorde inte ont faktiskt, bara roligt! Så nu kommer en vecka fylld med roligheter får jag hoppas. Kram!

Inget fredagsmys.. utan lasedome!såhär blir det ikväll. Så nu drar jag till laserdome med fotbollslaget! seeyaa' kram

I sommar vill jag ha de här! Måste ha!

Åh, jag är typ kär i de här skorna! Med lite klack och super fräna! 250 kr från www.skokanonen.se.
Bild lånad där ifrån.
Nu ska jag äta korv i bröd, seeeya'

ÄLSKAR ER! ♥åh, ni betyder allt och lite till!

Nytt jobb för mig!Har bestämt mig nu att det blir en ny header så småning om. Men jag behöver förslag på hur den kan bli.
ljus/mörk? färgglad/lite gråare stil mycket olika bilder/ få bilder  mer förslag? Blir jätte glad över era åsikter!

Hmm.. ny header?

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska göra mig en ny header. Är rätt trött på denna blå-gråa..

Men jag vill höra era åsikter ny design? ny header? ha kvar som det är nu? vilken färg? Vad för sorts? ljus/mörk?

SKRIV SÅ TANGENTBORDET GLÖDER :)

Done for bed. Zzz..Nu har jag kollat klart på bygglov och ska gå och lägga mig strax. Åh så trött jag är! hehe. Men vi hörst imorgon! Good night and sleep well ♥♥♥♥

BygglovNu sitter jag här och myser i min soffa vid tv:n och kollar på bygglov. Ha en bra kväll!

Nelly ♥ pizza = SANT!Mumsmums!

Idag efter skolan följde Elvira och Tintin med mig hem. Det var jätte roligt! Först åt vi lite kexchoklad och pratade sedan åt vi billys pampizza, framför tv:n.

Efter det gick vi ut i den tjocka snön. Ugefär 65 cm! Vi ställde oss med armarna i vädret, och trillade raklånga ner med ryggen först i snön. Där kunde jag legga mig och somnat om jag så ville. Men nej, haha för kallt ju.

Ingen idrott idag :(Idag blev det ingen idrott bara för att alla idrottshallar är stänga pågrund av takras.
Alltså att snön som är på taken blir så tungt att taken ej orkar hålla uppe, så att det trillar ner..
Så det blev en lektion med bara prat om typ allt möjligt. Dagen var i stort sätt helt okej. Kören gick bra som vanligt, det var super roligt!  Men nu ska jag gå och duscha adjjö '


Nu drar jag till körenTjo! Nyss åt jag lite mellanmål och snart kommer Agnrs och Malin att plocka upp mig här så drar vi till kören. Det ska bli skoj!

Åkt skidor i eftermiddag.

Nu har jag ätit mig mätt på macka, och så chokladboll som vi fick utan farmor idag. För jag och pappa var nämligen och åkte lite skidor efter lunchen i en backe inte så långt här i från. Rätt kul! Men jobbigt utan lift, hehe. 

Så imorgon börjar skolan som vanligt.. Men det blir ingen idrott för det är för mycket snö.
Ha det bra!

Väldigt mycket bildlösa inlägg, jagvet.. Men jag ska fixa en massa bildfulla inlägg så småningom! :D

Home, sweet home..

Tjo! Nu är jag hemma från Växjö, och vi hittade på massa roliga saker :)  Vi åkte t.ex. skridskor på vöxjösjön, var i stan & mycket mer. Träffade kusinerna i gårkväll och det var super roligt! 

Men ändå så var hemresan rätt rolig. För bilen framför oss stannade mitt i vägen och så stack han in på pizzerian precis brevid vägen. Och bilen var på och allt, så bilarna bakom oss (fast vi också) fick köra runt denna bilen.
Haha, det blev lite kaos.

Och så nu när vi kom hem fick vi skotta jätte mycket för det har ju snöat en aning, he-he (50 cm) haha jaja..
Ikväll ska man såklart kolla på melodifestivalen. Det blir skoj. KRAM!

Nu är jag framme!

Hejhopp! Resan hit gick bra. Vi stannade till lite i Gislaved för att sa oss en korv. Jag har det jätte bra här i Småland. igår vad vi i stan och gick in i en kamerabutik och kikade lite på ett macroobjektiv. Det vack väldigt intressant faktiskt! Så idag ska jag till stan igen med familjen. Får se om man hittar något. Ha en bra dag!

Nu drar jag!

Nu ska jag åka till farmor & farfar på middag, sedan kommer mamma & pappa att hämta mig och borsan så drar vi. Så hoppas ni får en bra helg & allt. Ha det gött, igelkött! seeyaa'