Startsidan
Kontakt
Om mig
Utrustning
Bloglovin

Dagens vill ha


Pysslade ihop ett litet kollage på vad jag drömmer om just nu. Hösten är på väg! Vill verkligen köpa dettaaaaa!

insperation
Bilder från lookbook.nu . insperationen börjar komma tillbaka! Funderar på om en ny design skulle pigga upp mig till att blogga? Vad tror ni?

sorry guys

Hej allihopa! Om det ens nu är några som fortfarande är här?
Förlåt, jag har varit såå dålig på att blogga. Men skolan började ju förra veckan, sedan var jag borta över helgen och nu är jag sjuk. Insperationen står just nu på noll. Men snart ska jag väl klämma till med några vättiga inlägg!!

2 dayys


Canon EF 18-55mm f/3.5-5.6   Random bild

Dan före dan före dopparedan? Skolan börjar på torsdag!! Får panik! Måste ta vara på de 2 dagar som återstår! Här kan jag inte sitta! Snart kommer mina kompisar och vi ska på en liten utflykt iallafall, sköt om er!

En tur i det gröna
Canon EF 50mm f/1.8

Hallå på er!
Jag ber om förlåtelse för att jag inte bloggat alls mycket de senaste dagarna. Har haft fullt upp! Kanske inte blir världens bästa uppdatering nu i veckan heller eftersom jag ska till göteborg igen och så börjar ju skolan..
Men hoppas ni är det bääst!

homemadeBörjade sticka på en halsduk i onsdags, bara av garner som mamma hade i någon låda. Helt gratis! Nu är den klar, och jag älskar den! Den är ungefär lite längre än 2 meter lång. Men hösten är ju inte här än så den får ligga i garderoben ett tag ;)

en kväll i juli


Canon EF 50mm f/1.8


hej seconhand, I love you


1. Tröja från myrorna (seconhand-butik) 105:- kanske dyrt men, superskön!!
2. Klänning 5:-
3. Kofta 5:-
4. Skärp myrorna 40:-
5. Söt mössa/basker 25:- lindex.

(btw, haha hur lyckades jag posea typ likadant!!! haha xD)

hoho så fintGe mig det nuuuuu!! tack.

fräsch färg!


Canon EF 18-55 f/3.5-5.6

Tröjan köpte jag igår på kappahls barnavdelning (!!) för 35 spännnn.! Tyckte den såg så  fräsch ut, haha! Gillar den gröna färgen. Tog på mig ett par mjukis för en sitta-hemma-och-göra-inte-så-mycket dag.

(orkar inte vara fullt seriös en sånhär dag, så njut av första bilden haha!)

insperationstips!Hittade denna bloggen, älskar hennes klädstil! Massor av insperation! Länk. Det är värt en titt!

kusten för en dag


(Kompaktkamera-bilder)

Idag var jag brorsan och pappa vid kusten och solade och badade. Hur varmt som helst i vattnet! Hur underbart är det inte att gå till kiosken barfota, köpa en glass och sätta sig på klipporna? SÅHÄÄÄÄÄÄÄR UNDERBART.

Running scaredCanon EF 50mm f/1.8

Vinnartiteln i eurovision 2011 passade väldigt bra till denna bilden!

lisse(mobilbilder)

Igår var jag och kusinen på liseberg en heldag! Superduper nice!! Blöta blev vi ska jag säga, men det var bara att ta kanonen en gång sedan var man torr! haha. kuuul

Gamla Bettan♥


Canon EF 50mm f/1.8

Jag älskar att ta en liten cykeltur runt kl sju/åtta på kvällen för ljuset är så fint. Hade även med min kameran så var tvungen att fota gamla Bettan i motljuset.♥