Startsidan
Kontakt
Om mig
Utrustning
Bloglovin

redigering



ny tröja


Cambilder, inte världens bästa kvalle!

Stadium, Första priset: 499 kr. Rea-priset: 299. Vi fick den för 0 kr!  Peak performance.

Pappa köpte ett par överdrags byxor & en fleece till mamma, och så fick vi den billigaste på köpet (köp 3 betala för 2) så denna kostade inget. Kanon bra!

äntligen lördag

Nu är det äntligen lördag igen. Melodifestivalen, godis, kladdkaka som jag bakade igår, jippie, jag är så glad!

insperation


Älskar småblommigt. Älskar midjekjolar. Älskar söta blusar & linnen. ÄLSKAR STILEN.

på zoo


slut på det roliga


Ja, nu är det slut på det roliga. Idag började skolan nu efter sportlovet. Kul att träffa alla kompisar, men dedär med läxor är inte min grej.

Var sjuk förra veckan så jag har massor med prov att göra i veckan. Inte världens roligaste kanske.
Nu måste jag städa på mitt rum, tjingeling!

isaberg


I förrgår var jag och familjen och åkte skidor i Isaberg. Vi åkte skidor ungefär 4 timmar sedan köpte vi kexchoklad och åkte hem. Hur mysigt som helst!

Har ni åkt skidor/snowboard i år?



Gårdagens inköp


Igår var jag i stan, och där fyndade jag en hel del. 1 tränings-BH & 2 "vanliga" BH från kappahl. På vero moda fyndade jag en jätte cool t-shirt! 79:-, ett kap! Sedan så köpte jag min efterlängtade race marin tröja, stadium 399:-. När jag gick in på monki fyndade jag ett jätte gulligt hårspänne som jag kommer att springa runt i i sommar! 10:-

Tadaaa




Sådär.  Nu är den nya designen uppe! Har blivitm lite småtrött på den gamla så jag har inte bloggar så mycket.. Tappat lusten liksom. Men nu så! I like iiiiit, hiss/diss?

Ny design?


Yahoo! Vill ni se en ny design? Har haft denna ett bra tag nu.. Är ni redo? :D

Glad alla hjärtant dag!♥



Ja som sagt, GLAD ALLA HJÄRTANS DAG! Nu har vi fina röda tulpaner som pappa har köpt till mamma! Ska till en kompis idag också :) Hoppas ni får en jätte fin Valetin-dag! ♥ ♥ ♥

Dagens oufit


Canon EF 50mm f/1.8

Eftersom det stog på dendär "vad ni vill se mer av" grejen så ville nu ser mer oufits. En väldigt enkel.. Toffs (som jag har sällan) tröja / gina tricot, jeans / ginatricot. Idag har jag målat mycket. Har också vart sjuk i veckan, och förra veckan. Men nu är jag bara lite snuvig. :D

Hemmagjort smycketräd!


Canon EF 50mm f/1.8

Ja, efter ett långt letande efter ett smyckesträd så klurade jag ut hur jag kunde göra ett hemma, på egen hand.

Jag blev rätt nöjd och svårt var det inte. Det gick på en eftermiddag! Man behövde göra ett antar hål, måla den, sätta i ståltråd och ja, inte så jätte svårt!

Lunch of the day


Canon EF 50mm f/1.8

Idag hade pappa lagat köttfärssås & spagetti! Jätte gott. Dock så såg inte min tallrik lika fin ut som den på bilden (brorsans tallrik). Fin och färgglad ska det vara! MUMS


Sick


canon EF 50mm f/1.8

I tisdagskväll fick jag, utbrott (?).. Började spy.. ush ush..
Så igår var jag hemma, mådde bättre och idag känner jag mig ganska bra. men jag smittar fortfarande, så jag ska gå och ta en dusch efter detta inlägg, byta lite lakan och sånt.
Jag har suttit framför tv:n hela dagen och druckit saft. Mycket saft. Mamma sa att jag ska dricka mycket, så då är det det man får göra! Känns mycket bättre i magen, men jag känner mig fortfarandra tom. Men åt lite potatismos och korv till lunch idag!