Startsidan
Kontakt
Om mig
Utrustning
Bloglovin

Världens snyggaste bag?åå jag längtar super mycket till sommaren när jag ser denna bagen! Den är så härlig att bara se på. Tänk att till och med får bära en sådan! JAAAAA TACK

Hemma-sydd kjol


canon EF 50mm

Kjol inför sommaren! Kände för att göra någonting.. är rätt nöjd! Vad tycker ni? :D

Ge mig sommar!


Canon EF 18-55mm

Dålig bloggning på sistone..
det har vart så mycket i skolan och sånt nu.
Men allt jag vill nu är att det ska bli sommar! Är trött på detta iskalla vädret med 13 minusgrader! Ge mig 20-30 plus!

chokladbollar!canon ef 50mm

PaintingJustin Bieber!

Här om dagen hade jag väldigttråkigt, så jag satte mig bara vid pappret & hade på lite musik. Så kom "baby" med Jusin så jag tänkte att jag kunde väl rita han! När jag var klar med konturerna skannade jag in den i datorn & färglägge & la till lite text!

Filmkväll hos kusse igår


Bild 1: Canon EF 18-55mm bild 2: canon EF 50mm

Igår var jag på filmkväll hos min kusin! Vi hade jätte roligt, jag hon & dem hon hade bjudit.
Vi kollade på shrek 4 (bäst!) & en film som heter funny people (?) den var rätt kul, haha. och så spelade vi massor med mario kart, super kul kväll TACK!

Nu är julen... borta!


Canon EF 50mm f/1.8

Igår var det den där "knutdagen" ( 20 dagar efter jul om jag inte tar fel? ). Så då skulle alla julgrejer & granen ut. I vårat fall så knippsade vi av grenarna på granen & äldade upp dem istället för att bara slänga ut den, hehe.
Nu är det bara lite julgardiner som ska ner! Har ni tagit bort julen? :D

Ang. förra inlägget!

Tack för att så många var med och kom med sin åsikt, det gillas!

Många ville se mer outfits, det skulle vara roligt tycker jag själv. Men nu är det så mörkt ute när jag vaknar och kommer hem så det blir inga bra bilder.. Men det håller på att ljusna så snart så :D

Videoblogg
& bilder på mig blir det tyvärr inte. Inte än på ett tag..

Mer foto
skulle ju vara roligt, jag gillar ju väldigt mycket själv att fota & lägga upp det så det är kul att det uppskattas :D

Designtips
låter även roligt att göra inlägg om! Det finns ju väldigt mynga sidor/bloggar som har designtips om det är något speciellt man vitt veta men jag kanske gör ett försök med det någon gång!

Mode
är något som jag bloggar om ibland då och då, men det kan bli mer av det!

Vad vill ni se mer av? kommentera!Ja, eftersom jag aldrig har haft en sånhär, "vad vill ni se mer av" grej så tänkte jag att jag kunde ta det nu!
Nu är ju min blogg lite av en fotoblogg så foto får ni nog inte mindre av, men mer om ni vill! Kom med egna förslag vad du vill se! Finns inga dåliga förslag!

H&M:s framsidaNär jag skulle gå in på H&m:s hemsida nu så såg jag denna fräcka bilden över hela min 24 tums skärm! Älskar färgerna, ljuset, bakgrunden, ja allt! Klockren!

Water and light


Canon EF 50mm f/1.8


Skola imorgon..


Själv så börjar jag imorgon.. Det ska bli rätt kul att träffa alla kompisar som man inte träffat på lovet, inte läxor tackar jag gärna nej till.. Men vad ska man göra. När börjar ni skolan? Vore kul att veta!

Vart gör jag mina headers?


Jag får väl börja med att tacka så väldigt mycket! tacktacktack Molly, blir så glad av sådanna kommentarer!!

För det första jag har tagit bilderna själv. Sedan öppnar jag dem i adobe photoshop elements 6.0, väldigt bra photoshop!

Fika på IKEAIgår var det en heldag med familjen i staden Göteborg. Men ush vad mycket regn! Efter lite shopping i Sisjön hade tänkt gå på naturhistoriska museet men det fanns inga parkeringsplatser lediga så vi åkte till IKEA istället.
Mycket roligt!
Hem från turen fick jag med mig en ny röd stol till mitt rum, 2 tränings t-shirts, tränings shorts, tränings byxor, och en röd tröja. Det kommer möjligtvis i ett inlägg senare :D

FREEEEEDAG


Äntligen fredagsmys! Äntligen let's dance!

Jag hoppas att Andreas Weise, Anders Bagge & Alexander Rybak kommer långt i tävlingen i år, det hade varit kul! Men vi får se, vem är bäst på dans.. hm? haha :)