Startsidan
Kontakt
Om mig
Utrustning
Bloglovin

I want summer!
Canon EF 75-300 f/5.6

arkivbilder från sommaren 2010.

vitbalans

Tänk så mycket en liten ändring kan göra så mycket i en bild!

celebrate


Canon EF 50mm f/1.8

Pappa fyllde år i lördags, men då var vi inte hemma så vi firade honom igår. Min bror var tyvärr sjuk i feber så vi hade kalaset hos farmor & farfar! Det var mysigt. Jag & Alice spelade några låtar på gitarr & sjöng. Kul kväll!

we heart itINSPERIATION!

skoorCanon EF 50mm f/1.8

Var i stan med mami igår för pappa fyller år imorgon. (!!!)
Vi skulle handla lite mat också, så vi gick in på maxi. Provade lite skor för skojskull.. Ni skulle sett priset!! 99 kr!!! Så dom hängde med mig hem. (svarta)

solen hälsar på!


canon EF 50mm f/1.8

JAG ÄR GLAAD! jag kunde till och med på med öppen jacka, så varmt var det idag. mellan 7 och 10 grader ute nu! Funderar på att gå ut en sväng. jippeeey

kom sommar, kom


LOOOOVE

söta skor


Var runt och kikade på olika sidor. Hittade dessa söta skor från skokanonen!

Från jeans till shorts


Canon ef 50mm f/1.8

Det har legat ett par svarta jeans i min garderob som min bror har vuxit ur för länge sedan. Så jag frågade mamma om jag fick klippa av dom, och såhär blev resultatet!

knokk klocka!


Idag var jag och Mami i stan. Hittade denna snygga klocka, för 120 kr. Även vattentät, ett stort plus!

from the cradle
Frome the cradle. Grymt! tack sör en aawesome kväll!

kolsyrad saft


Starndadobjektivet och close-up+10

Iskall god jordgubbs saft. Kan det bli bättre?

back in time


Detta var min header när jag hade ungefär 20 prenumeranter. Tycker att den är snygg fortfarande! Bilderna är tagna med min rosa kompiaktkamera (nikon coolpix).

nelly hissar & dissarNELLY DISSAR.

Jag har något emot sladdar. Eftersom jag har en egen dator på mitt rum har jag massor med sladdar under mitt skrivbord, gillar det verkligen inte. Och min mobil-laddare & plattången.. nej ush för sladdar! Bara i vägen.

Jag dissar
att gå hem från skolan 2 km. Det är verkligen inte min grej. Det är härligt om solen skiner & så, men nu på vintern har det inte varit roligt alls.

NELLY HISSAR.

God mat! Jag älskar verkligen got mat. Speciellt mysiga fredagkvällar med familjen framför tv:n och så äter man någon god mat. SUPER HISS!

Jag älskar kreativitet! sy, sticka, måla fota, jag älskar't! Synd bara att garn & allt sånt kostar.. men det är det värt!

spring, glorious spring


Nu har jag varit ute i det underbara vädret. Hur härligt som helst! Ett nöje att cykla hem från skolan idag. Snön är snart borta & jag är super glad!