Startsidan
Kontakt
Om mig
Utrustning
Bloglovin

juni imorgon


Canon EF 50mm f/1.8

Mammas morsdags bukett på bild.

Helt underbart väder, är nästan för varm för att gå ut & åka på min longboard. Köpte nämligen en i söndags!! Bild kommer på torsdag i hope. Sitter här och lyssnar på here comes the sun med beatels, awesome!!
Sån go känsla i hela kroppen.

peace

kusin 14 årCanon EF 50mm f/1.8

Kusin fyllde 14 i torsdags. underbar kväll, grattis!!!

vilken ska jag köpa?


www.junkyard.com

Det står mellan dessa två. Beslutsångest! jag vet inte vilken jag ska köpa. Den blåa kostar 1699:- och den färgade 2199:-  Hjälp mig!!

barnvakt kl 16


Canon EF 50mm f/1.8

Klockan 16:00 så ska jag cykla till mina små godingar! Ska nämnligen vara barnvakt i en timma så det blir inte så länge, men någonting!  Föräldrarna ska på utvecklingssamtal så då passar det perfekt. Hörs kankse senare, puss och kram!

mumsI fredags kom denna superduper härligt fina blommiga väska från H&M. (!!!)

Jag har väntar i ungefär en månad på den. Först hade de den inte så då skulle de skicka den när den kom. Då fick vi ett brev, kommer i mitten på maj. Perfekt tänkte jag!!
Men det blev något strul, så då fick vi ett till brev, levereras i slutet av maj. Och då kom den!! :D

svar på talTack för din lilla fråga!
De seconhand grejerna jag hade på bloggen "nice price" var rubriken kommer ifrån röda korsets seconhand butik i varberg när vi var där på påsklovet!  Annars köper jag ibland saker på myrorna (seconhand butik).

Men kom ihåg att det spelar ingen roll vilken seconhand butik man handlar i, för det är ju olika i varenda affär!

från pappa-Tshirt till linneNär man inte har någit och göra, varför inte ta en gammal pappa-Tshirt & klippa sy och nåla lite? Tadaa! Ett helt nytt linne, helt gratis!

friend of mine


Canon ef 50mm f/1.8

IHär om dagen var min kompis här & vi fotade lite! Älskade hennes linne, det blev så bra ihop med vårat "gammeldagsa rum"!!

dagens mat


Canon EF 50mm f/1.8

Här om dagen var maten supergod här hemma!! Älskar ris, kyckling & nötter ♥

taggad inför finalen!!Lycka till Eric Saade! åå jag är så taggad inför finalen.
Min kusin kommer vilken sekund som helst & vi ska dansa loss! Ska ni kolla på finalen? :D

svar på tal


SV: Nej tyvärr finns inte just denna klänningen i vit, det är synd för det är en jätte fin modell! Den finns endast i färgerna ovan.

we♥it

Insperation till hundra!

me wantFör ett tag sedan provade jag denna söta t-shirten på ginatricot. Blev helt förälskad! Måste köpas i sommar!

skolavslutningsklänningIgår kom min klänning från nelly.com. Jätte fin, passade perfekt! Älskar blommorna & mönstret. Det är sån härlig känsla när man kommer hem från skolan och man går & kikar i brevlådan!

nytt & fräscht!
Hej igen!

Nu har blogg.se haft en lite strulig tid så det har varit lite klurigt för mig att fixa ny design, men här är den! Inte så komplicerad, och inte helt olik den jag haft innan men så fick det bli. Så nu kör vi igång igen, hoppas ni gillar den!

HISS/DISS?