Startsidan
Kontakt
Om mig
Utrustning
Bloglovin

summerTa mig tillbaka till sommaren! Just nu i denna minut vill jag bara hoppa till bara dit... Sena longboardturer på kvällarna.. Solnedgång vid havet... Nya vänner... Underbart!

fin fint
Looooove it! Vem älskar inte höstmode? :D

rosett


Canon EF 50mm f/1.8

Var i stan här om dagen och har länge haft lite koll på denna fina rosettklämma. Nu köpte jag den för 50 spänn. Kanske inte jätte billigt men värt!

You got a fast horse


canon EF 50mm f/1.8

new inCanon EF 50mm f/1.8 (Mamma är fotografen)

Igår var jag i stan med heela familjen. Mys mys! Fick med mig hem lite saker, kanske kommer i ett senare inlägg.

Iallafall, tänkte visa upp 2 snygga väskor från secon hand! Den första väskan (kånken, fjällräven) köpte jag på myrorna för 75 kr!!!! Har en likadan brun men den var inte lika billig den. Den andra köpte jag idag på en liten loppis på samma gata där jag bor. 50 kr, kaaaaaap!!

Har även på min alldeles nya jacka. Inte billig, men såå skön, snygg och bra!

Vilken gillar du mest?

horses


Canon EF 50mm f/1.8

Höstrfärger i mitt hjärta.

Designbyte! (igen)..åååå vad händer! har ingen blogglusft nu för tiden! Och lite läxor är det inte... Men för att fräsha upp det lite  gjorde jag en ny header och lite småfix så jag får hoppas  att det piggar upp det lite!

Vilken tycker du mest om?

Första frosten


Canon EF 18-55 f/3.5-5.6

Var ute runt klockan nio imorse och tog dessa bilderna! Iskallt ute, men fina löv blir det!

we love it
Ekorre


Canon EF 75-300 f/5-5.6

Såg att en liten söt ekorre klättrade i trädet en bit utanför fönstret igår så jag öppnade fönstret, satte på teleobjektivet så fort jag kunde och där satt den så fint! Bra ögonblick!

kär!


Älskar verkligen dessa skorna! Gillar att dom är höga, men ändå inte så stor skillnad på fram och klack. Skulle behöva ett par lite högre skor för min läng.. haha! Men billiga är dom inte.. :(

Gekås


Canon EF 18-55mm f/3.5-5.6

Idag har jag vart på gegås med kusinernas familj + en pojkvän till en av dom. Kul kul! Var grymt trött när vi åkte dit för jag gick upp tio över sex!!! För de skulle hämta mig kvart över sju. Men lyckad dag, och jag kom hem med 3 plagg och lite småfix ;)

Har du varit på gekås någon gång?

krage


Canon EF 18-55 f/3.5-5.6

Första oktober. Sommarn har gått så fort, nu är det redan höst.