Startsidan
Kontakt
Om mig
Utrustning
Bloglovin

Grymt söt t-shirt från monki!


Var nyss inne på monkis hemsida. Hittade en super söt t-shirt med ett jättesött glass-tryck. En sådan måste jag bara ha! Klicka här om du vill komma till deras hemsida. Kram!♥

Övade med en klasskompis idag



Idag övade jag & min klasskompis den låten vi ska sjunga inför hela skolan om ungefär 3 veckor. Låten heter you are not alone, av Michael Jackson. Super härlig låt! Jätte kul att sjunga den. Men är grymt nervös.. Ska ju sjunga den inför ungefär 500 pers, hehe. Men det går nog bra.  Måste övervinna min rädsla!

Nelly hissar & dissar!

Idag hade jag 2 enkla flätor hängande lugg. Älskar värkligen att ha flätor! Det är skönt, håret är inte ivägen. Och det är snyggt också! Det hissar jag värkligen!

Jag dissar värkligen vardagskvällar.. Dom är grymt tråkiga.. Man måste gå och borsta tänderna, ta bort smink om det är så.. Bara tråkigt! Önskade man bara kunde säga "Kvällsdags" så var tänderna borstade & allt klart, men så enkelt är det inte..

Lördagens nya outfit




'


Dethär är några saker som kom hem till lilla mig i lördags. Medans jag och mamma var i stan och handlade kläder hade farmor stickat klart min "fusk polo" som det kallas, och hade lagt den hemma på köksbordet. Super fin, precis en sådan jag hade tänkt mig!

Den svarta jackan är från lindex - 299 :-
Eyeliner - 95 :- (ungefär?)                                       

Ha en bra kväll!

Tävling hos tinkerbella.blogg.se!



Med denna bilden tävlar jag om en reflexskärm från www.tvspelsweb.se som är värd 229 k, hos Isabella.

Temat är KÄNSLOR.
Jag valde denna bilden för att ibland kan vi alla känna hur man bara vill sjunka genom market om man blivit dumpad av någon pojkvän eller något annat jobbigt.

Klicka här för att komma till tävlingen!

Glass på skoltid, mums!



Idag var en liten annorlunda dag mota alla andra måndagar. Vi i årskurs 6 fick gå till cafeét i högstadiet & köpa glass. Det var riktigt mysig, och ser fram emot att på börja där i sommar!

Och i lördags fick ett par saker hänga med mig hem från stan, det ska ni får se så småning om.

Nu ska jag dränka mig i plugg..

Gårdagens fotografering - light life







inga bilder får kopieras.

Domma bilderna tog jag igår i den vackra vårsolen. Påtal om sol så ska det bli hela 17 grader imorgon! Kan knappt tro mina öron, men så är det.

Hoppas det är fint väder ikväll - ska nämligen spela träningsmatch denna söndagen också, men denna gången på hemmaplan.

Tillfällig header + en aning ny design



Idag har jag gjort pyttelite på desigen, orkade inte göra hela, för det känns som det tar tusen år.
Så jag kommer göra lite nytt då och då. Så så småningom är den klar, och jag hoppas ni vet att det är inte utsidan som är det viktiga, det är insidan som räknas. Så i dethär fallet menade jag att utseendet på bloggen är inte det viktiga, det är vad man bloggar om. Men det kommer bli en ny design så småning om iallafall!

Städningstajm

Nuu blir det storstädning! Skla plocka in & ut saker i mina hyllor. Endast "sak" hyllan. Bara hyllan där jag har mina "saker". Men en annan dag blir det att ta tag i klädgaderoben. Det blir ett tufft jobb, för den är inte precis liten.. hehe. Kram på er där ute! Sorry, ingen bild idag :/

Wiihoo! Nelly goes over-happy!



YAAAAY ! Kan man bli mer glad? Svaret är NEJ, det kan man inte.. Inte om man har fått ett close-up filter +10 och ett UV filter, mest för att skydda kameralinsen. Så om ett tag kommer nog en del bilder tagna med close-up filtret..


Ni som inte vet vad filtrena gör ska jag beskriva på ett ungefär här:

UV filtret... vet jag inte riktigt 100% vad det gör. Någonting med att det stoppar fula solljus om man fotar uta när solen skiner. Men lita inte på det, kaanske har fel, men jaja, hehe.

Close-up +10... är ett sorts förstoringsglas som man sätter framme på objektivet såklart. Man kan komma mycket närmre och det kan bli fantastiska närbilder.

1-1 på 11-manna




Mina fotbollsskor, är dom inte fräna? hihi.

Det blev som sagt 1-1. Deras mål kom kanske bara 10 minuter innan matchen var slut, så typiskt..

Idag hade vi träningmatch för elvamanna. Det var MYCKET roligare än ynkliga 7manna. Man hade inte bollen lika mycket som förr, men det blev mycket bättre spel, mycket passar ut på kanterna. Grymt kul var det!


Så imorgon är det fotbollsträning igen . Kulkul!

Nu drar jag på fotbollsmatch..

Idag blir det första gången vi ska spela 11:manna. Vi har alltid spelat bara 7:manna, men det året man börjar 7:an börjar vi med 11:mnna. Så vi ska åka 3 mil bort och spela en 11:manna-match där. Hoppas det går bra! Jag ska spela back om ni undrar. KRAAAAM!

Våren - då händer det mycket


Det blir mycket man hittar på nu såhär i början av våren när solen skiner! ^^

Varför jag inte bloggat på ett tag har vart för att jag inte har vart hemma så mycket. I förrgår vad jag i stan med mamma, idag var jag där med pappa, farbror och kusin.. Nu ikväll har jag haft en massa kompisar här. Och imorgon ska jag va med en massa. Haha, fullt upp, men super roligt är det! ;)

Stan & "Sverigest värsta bilförare".

Idag gick jag och mamma på stan efter skolan. Föpte en jätte söt blus på lindex. Vit ljusrosa. Bild kommer nog imorgon. Nu kollar jag på Sverigest värsta bilförare. Haha super kul :D Ha det braaaaa.

McDonalds förra veckan



2 sakner att konstatera: 1. Jag la upp bilderna lite väl sent, sorry. 2. Jag tog typ tusen bilder till, men ja. ^^

Ja, som sagt det var en jätte roligt dag med Josefine Lydia & Oscar. Sedan får nog bilderna tala, har inte så mycket att skriva om det förutom att det var super roligt!