Startsidan
Kontakt
Om mig
Utrustning
Bloglovin

Löördag & HÖSTLOV!


Canon EF 50mm f/1.8

Idag var jag nere i stan med brorsan & vi köpte lite godis. Han ska på lan imorgon så det skulle han tydligen ha med sig ;). Jag köpte några av mina favoritgodisar brio frukt.
OCH TJOHOOO! Nu slipper man skolan i en vecka! Lycka kallas det, haha! Nu får man mer tid för att sticka, måla, va med vänner med mera! :)

Raindrops on fire




Canon EF 50mm f/1.8

Skumgummi-krig i skolan idag!

Jag säger bara HAHAHAHAHAH !
Vi hade verkligen super roligt!! Jag vet inte hur allting började, men det var någonting om att Linnea la en skumgummi-bit bakom Sanna när vi satt i en soffa och så typ började don kasta på varandra så hängde vi andra på, haha ni skulle vart med! :D

Prov hit & prov dit


Canon EF 50mm f/1.8

Engelskaprov imorgon.. jippie!Nej ush.. har suttit nu i kanske 1 timme & tragglat in massor av glosor & skrivit texter m.m. Men nu är jag äntligen klar med det så nu kan jag pusta ut!
Det är verkligen fint väder ute också, funderar på att gå ut en sväng.. :D


Nytt, höstigt & fräscht!



TADAA! Endel av er har ju redan sätt den men när jag byter igen kan det vara roligt att ha den i menyn så man kan kolla tillbaka på. Redan många av er har frågar om det är jag i headern & svaret är nej. Det är en kompis :). Gillar verkligen dem bilderna, därför fick hon vara i min header.

Min bakgrund är ju grå, vilken kan göra allt låte tråkigt, så jag satte in lite färglada bilder i menyn som piffar upp allt!

Tack så mycket alla för de fina kommentarerna också, ni är guld värda!

Rainy day.


Canon EF 50mm f/1.8.

Idag har vart en tråkig och bara regnig dag. Innan jag & mamma åkte iväg till kyrkan fotade jag hennes nya snygga boots också! Det duggregnade lite så jag var tvungen att ha med en plastpåse ut också, hehe. Grymt fina är dem verkligen! Men tumme ner för regnet..

Nya huvudbonader.


Canon EF 50mm f/1.8

Idag var jag inne i stan med mamma & pappa. Vi hade det jätte mysigt!
Fikade, handlade, kollade, ja super mysigt. Jag köpte en vit mössa med svarta prickar på från ginatricot och så köpte jag & mamma pälsmössan ihop, från h&m.
Köpte också en tröja, den kanske kommer här på bloggen om ett tag plus ett par termobyxor som pappa köpte till mig. Nu är jag redo för snön!

Ur-snyggt!


Bildkälla här och här.

Ååå jag är grymt sugen på en färgglad armbandsklocka! Hittade några fina på google, märket heter Triwa. Tycker väldigt mycket om denna röda.

Har du en färgglad armbandsklocka? :)

Jag ser det snöar..!



Canon EF 50mm f/1.8

Igår i skolan när vi satt & åt i matsalen hörde vi ett högt jubel.

Det var några elever i typ 5an som skrev av gjäldje för det började snöa! Jag & mina kompisar blev också grymt glada för det är så mysigt med snö =). Och igårkväll & idag har det också snöat & haglat. :D

Har det snöat hos er än? :D

Dröm-höst-outfit.


1. Jacka h&m (har)
2. Vantar ginatricot (möjligtvis kanske svarta)
3. Halsduk ginatricot
4. Svarta skinnstövlar h&m.
5. Mössa ginatricot.


Detta skulle jag vilja gå runt med i höst! Eller ja hösten är ju i stort sätt här.. så alltså måste det köpas in så snart som möjligt.. hihi :)

Behind the scenes: Vatten


Jag använde: Canon EF 18-55mm f/3.5 med close-up+10.

Sådär gjorde jag när jag fotade mina vattendroppar lite längre ner i bloggen för er som ville veta! :)
Har satt en tom glassburk upp&ner under den blåa platsskålen för att få upp allting lite högre.

Mycket ljus & snabb slutartid!

Tips:
Ta med blixt.
Låt vattnet rinna med väldigt liten stråle.
Ta med "flea biler i sekunden" saken, så blir förhoppningsvis någon av dem bra.

LYCKA TILL! :D

Rensat garderoben!


Canon EF 50mm f/1.8

Yeey äntligen klar med garderoben!
Det har vart så fullt & så nu ett bra tag så jag & mamma kände att det var dags för en liten ränsning. Det är väldigt bra för man hittar saker man letat efter eller andra fina gamla kläder som blivit modernt igen! :)

Icecold.





Canon EF 50mm f/1.8

Okej, det var inte så kallt som det ser ut på bilderna. Fixade lite med vitbalansen bara, mer effekt gillas!
Vad tycks? :)

Det är dags för fredagsmys!




Hade rätt tråkigt när jag kom hem från skolan idag, och så låg penna & papper precis framme så satte mig & ritade IDOL-loggan. Älskar verkligen idol, man blir beroende! haha för att se hur det går och så. Brorsans kompis Måns kommer idag igen.. haha.

Vad händer er ikväll? :)

Supersött från gina!


Var nyss inne på ginatricots hemsida & försökte leta upp någon mysig kofta eller tröja. Då hittade jag denna söta koftan med små bollar på! Men vet inte vilken jag gillar mest, beror nog på :)

Vilken gillaar du mest? Den rosa eller den svarta? :)