Startsidan
Kontakt
Om mig
Utrustning
Bloglovin

mirror mirror on the wall (?)


Canon EF 50mm f/1.8

Dålig update.. Det har hänt en del nu så jag har lagt bloggen lite åt sidan, imorgon ska jag ha engelskaprov men sedan kan jag nog updatera som vanligt! :D

Mobilväska alá mamma!


Canon EF 50mm f/1.8

Gårdagens outfit + min superduper snygga mobilväska mamma gjort till mig! Jag var och köpte skinn för ett par veckor sedan för ynka 13 kr vid närmsta tygaffär. När vi var i stan häromdagen köpte vi tryckknappar och nu är den färdig! Mamma du är hur grym som helst! stort TAAAAACK

matkompisarna!


Canon EF 50mm f/1.8

Nu har jag bakat muffins till mina vänner som kommer imorgon. Vi ska fota, äta pyttipanna, äta muffins,  flumma med mera! Myyyys :D

Vad ska ni göra imorgon?

skogsnytt!Denna blev det! Hoppas att det blir bra för er som dock tyckte nr 1 i föregående inlägg, men jaja det är inte hela världen ;) Ha en bra söndag!

header 1 eller 2?Tog en ny bild som blev bra som header, men nu kan juag inte bestämma mig vilken jag ska ha! Så jag frågar er.

Nummer ett eller nummer två?

happy days


Canon EF 50mm f/1.8 random bild

Igår hade jag en helt uuunderbar dag med alla möjliga vänner! Sedan sov jag hos kusinen + en till, sedan blev det GBG och efter det öva tills imorgon och nuuu skumboll med choklad! LIVET RULLAR PÅ!

HöstLedig idag! Härligt. Ska träffa lite kompisar idag, mys!

regndroppar


Canon EF 50mm f/1.8

Gick en liten runda efter skolan igår när det var lite blött och hittade detta fina motivet i motljuset! Såå fint!

h&m lyste upp min dag!Jag är glaaaaaad! När jag kom hem låg det en h&m tidning i brevlådan! Var ute och fotade lite innan det, bilder kommer. Nu ska jag göra mig en kopp varm choklad och mysa ner mig i soffan med denna underbara tidning!

skolfotodags!


Canon EF 18-55 f/3.5-5.6

Happ, imorgon är det skolfoto. Har beslutsångest om vad jag ska ha på mig. Men jag tror det blir detta..!

När har du skolfoto?

skogs-svart


Canon EF 50mm f/1.8

Godmorgon i dimman! Börjar 8:50 så det är sköönt. Har SOprov imorgon så måste plugga efter skolan... Jaja, sånt är livet! Skolfoto på onsdag eller torsdag, får lite panikångest om vad jag ska ha på mig! Några tips?

Hoppas allt är väl med er, kram!

Tagga idol!Wohoo mitt favoritprogram om ca 30 minuter! Slutodition nu, det blir kul. Ska ni kolla på det? :D

Vilket tema gillar du?Nu har jag samlat ihop lite bilder från olika fotoeftermiddag med min kompis. Vilket "tema" gillar ni bäst? :) Vore kul att se vad ni tycker!

Fotomaraton


Oredigerade bilder från fotomaratonet här om veckan.

Vi fick 10 teman i starten och på 5 timmar skulle vi hitta bra motiv och ta bilder som passade till var sitt tema. Grymt roligt!

TEMAN
Bild 1: Vänner
Bild 2: Grön
Bild 3: Upp och mer
Bild 4: Korsning

Valde ut fyra stycken, vilken ni tyckte passade bäst?

New shoes (!)


Canon EF 50mm f/1.8

Dr Martens, äääääntligen mina! Har länge belat ha ett par dr martens. Hittade dessa snyggingarna här om dagen, la undan dom och köpte dom. Ååååå så sköna!