Startsidan
Kontakt
Om mig
Utrustning
Bloglovin

UPPDELA DiN MENY.

Det är ganska många som undrar hur jag delar upp min meny. Så därför tänkte jag att jag kunde visa det i ett litet inlägg!

Nu vet jag ju inte vilken kodmall du använder dig utav. Men om just detta jag har gjort funkar, så vore det ju toppenbra! Annars får ni höra av er.

NU BÖRJAR VI:

I stället "profile" som det heter i våra kodmallar ska du ändra detta.  Om du vill ha ett mellarum under "Om mig" i mitt fall, under där, ska du lägga in denna text: <hr size="10" width="100%" color="#7c7c7c"> nästan exakt efter den text du skrivit in.

 Men då måste du använda dig av detta "  <br />  "  det betyder "  byt rad  " kan man säga. I kodmallen som sagt hjälper det inte att göra såhär:

 

 

 

.. alltså byta rad som vi brukar göra . Utan man måste skriva till  <br /> för att man ska byta rad.

 <hr size="10" width="100%" color="#7c7c7c">

 Denna tjocka texten här ovan är själva "mellanrummet". Du kan lägga den var du vill i din kodmall, bland menyn & det blir ett mellanrum. Men du måste vara noga med att titta vart du lägger in den så att det blir t.ex. en under arkiv, kategorier & så vidare.

 
Och som du ser på den kan man byta storlek , bredd & färg.  Summan "10" betyder att höjden på mellanrummet är max. Storleken "100%" är bredden. Nu tror jag att detta inte stämmer för att min meny är 200 bred. Men man får prova sig fram!

Färgen är den färgen du har på bakrunden. ( Jag har färgen 7c7c7c )

 

(Om du inte vet vad du har för nummer på bakrunden kan du kolla det nästan högst upp i din stilmall).

 

Sådär!! Nu är jag klar med min lilla/långa förklaring. Haha, jag försökte förklara så bra som jag kunde. Ha en bra kväll!


Kommentarer
R e b e c c a

sv: ^^

Haft en bra dag? :)

Kram

2009-12-21 ♥ 00:19:36
hemsida: http://saatisfaaction.blogg.se/
Ebba

Ja fast nu mår jag bra :) Hostig är jag men febern är borta :)Allt bra med dig?

2009-12-21 ♥ 09:51:26
hemsida: http://ebbagratte.blogg.se/
Veronica Berggren

sv: haha jahaa :D:D tihi ;)

2009-12-21 ♥ 11:44:26
hemsida: http://veronicaberggren.blogg.se/
Inez

sv: 1. Jag tycker min kamera är jättebra, enkel att lära sig, men har en massa finesser. Till exempel så kan man redigera bilderna innuti kameran och lägga på olika effekter som blir som när man fotar med ett speciellt fileter, till exempel stjärnfilter! :)

2. Nej, jag har ju köpt min kamera ganska nyligen, så jag har inte hunnit köpa (eller få råd med, hehe) några nya objektiv eller filter. Jag kör på vanliga 18-55 mm och ett UV-filter! ;)

2009-12-21 ♥ 12:27:59
hemsida: http://zeni.blogg.se/
Sanna

sv; Tack :) Din blogg var åxå fin :)

2009-12-21 ♥ 13:25:42
hemsida: http://sbrandstrom.blogg.se/
A.C

Hej..Sorry för jag svarade din kommentar så sent, jag har varit i göteborg sen i torsdags, och hade inte internet där..tyvärr:( Men nu är jag igång igen:p hehe..~~Allt väl med dig då?:) Hoppas du har haft en bra helg också:) snart är det jul, spännande ah?:D hoppas du har julshoppat o så:) sj är inte klar än:p en julklapp kvar..sen är jag done:)Ha en njas vecka:) Kram

2009-12-21 ♥ 14:34:25
hemsida: http://amychen.blogg.se/
cecilia

gillar verkligen din header! :D

2009-12-21 ♥ 15:44:43
hemsida: http://ceciliala.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback