Startsidan
Kontakt
Om mig
Utrustning
Bloglovin

gray day




Känns inte som jag har bloggat på länge nu.. menmen, idag har jag vart ute & fotat lite, väldigt grått ute idag också. En sak till! Inatt var det över 20 minus här! :O  Så nu är det ungefär 10 eller någonting. Har nyss vart på en liten promenad nu också, så är helt rosig om kinderna & raggsockarna är på.  Och ingen sol så långt ögat kan nå, bara gråa måln.. överallt. Men jag hoppas ni har det bättre än mig iallafall :D


svaren på frågestund nr 2

Tack så jätte mycket för alla frågor, uppskattar det värkligen! Så ja, nu kör vi..

1. Är du singel?
J
app jag är singel.

2. Hur gammal är du?
Det står i menyn, men jag är 12 :)

3. Hur länge har du haft din kamera?
Denna kameran (1000D) har jag haft sedan 5 januari 2010.

4. Vag gör du på fritiden?

Jag går i kör, fotar & spelar fotboll.

5. Var har du lärt dig att göra så fina designer?

Öm.. bra fråga, men inte så bra svar.. Jag har nog tittat runr på olika bloggar, ser vad som är "inne" att ha, så gör jag något liknade & något exktra :D

6. När fick du din första kamera?

Min första kamera köpte jag för egna pengar. Den köpte jag sommaren 2007, då var jag 10 år :)

7. Hur långt vill du komma med bloggen?

Åh, bra fråga! Alldra hälst vill jag ju bli känd inom bloggvärlden, men det beror ju på hur duktig man är på det man skriver om.

8. Favvo sak?
Min favorit sak som jag INTE skulle kunna leva utan är ju såklart min kamera♥

9. Har du någon favoritblogg?
Ohja det har jag. Väldigt många! Men speciellt www.haidis.se, den tycker jag mycket om!

10. Photoshopar du mycket? Vilken använder du isåfall?

Jag brukar photoshopa ibland, men lägger inte ut det på bloggen så ofta, vet faktiskt inte varför :)  Jag har det mycket gamla adobe photoshop elements 2.0.

11. Favorit film?
Titanic eller she's the man :D

12. Favorit låt?
You are not alone - Michael Jackson & Somebody To Love :D

13. Något som berör dig?
Kärleksbrev,  då blir jag rörd. :P

14. 10 favoritbloggar? 
Vilken svår fråga! anna, lisa, haidis, inez, elin, liisa, rebecca, ellen, lina och Theres tror jag :D

15. Vad vill du jobba med när du blir stor?
Åh jag vet faktiskt inte.. eller kanske fotograf, sångerska eller designer :D


TACK FÖR FRÅGORNA! :D



GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN





Idag mår jag lite sådär.. ont i magen, typiskt! Men iallafall så har jag vart ute & fotat idag, bilderna lägger jag nog upp imorgon. Om inte då lägger jag upp dom på lördag. GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN som ligger lite längre ner på bloggen om du har något på hjärtat. Jag lägger troligtvis in svaren imorgon (fredag) för ikväll hinner jag inte, tyvärr. Ha en bra kväll iallafall, så syns vi imorgon, kram!

är man smart eller är man smart?

....  OSMART föreslår jag. Jag gick & blev sängliggande denna dagen då vi skulle åka skridskor med klassen! Det blev typ stopp i magen, men jag kände mig jätte tom. Hämskt! Så jag har i stort sätt ont i magen hela dagen. Ett rim! Haha. Men tror att jag kan komma till skolan imorgon, jag tror det. Varjde gång jag rör mig får jag mer ont.

Bloggar nog mer ikväll. Sorry för bildlöst inlägg.. Ska nog fota imorgon också ses.

IMORGON - SKRIDSKOR





Inte världens finaste skridskor, men åkbara iallafall & det är det viktigadte!
Foto: Jag
Kamera: Canon EOS 1000D

måndagen - värsta dagen på hela veckan! Men jaja.. 

Imorgon på eftermiddagen i skolan ska vi åka skridskor med båda klasserna 6A & 6B. Det blir nog kul får vi hoppas. Ska ha med mig varm choklad & kanske en liten bulle om man får :D


MARDRÖM

hej alla "morgonpigga".

Inatt hade jag en jätte läskig dröm. Jag gick på min bästis föräldrars blöllop & dom hade fått en liten bebis samma dag. Och alla blev överraskade. Och min kusin, som är lika gammal som mih hade blivit våltagen dagen före och hade ett barn med sig på bröllopet. Så kom det fler & fler av mitt kompisgäng, och alla hade fått en liten bebis mitt i natten. Och ingen hade fårr ont eller något. Och när jag skulle sjunga på bröllopet så sjöng jag hårdrock, & alla bebisar & gamlingar började dansa balett. Denna drömmen var långt ifrån rolig! Allting hade förändrats! ush vad hämskt, som tur var det ju vara en dröm..     TACK OCH LOV! när en av mina yngsta "kompisar" (5 år ungefär) fått en bebis på min bästis bröllop, då svimmade jag i drömmen, så vaknade jag här i min säng.

USH VAD DET VAR HÄMSK!
hahah  -  men nu, tillbaka till värkligheten :P  Så nu ska jag äta frukost så ska jag nog gå ut och fota idag :D  kramkram!

HA EN MYSIG FREDAGKVÄLL



Ja.. jag vill bara säga:
HA EN JÄTTE MYSIG FREDAG-KVÄLL ALLIHOPA! nu hinner jag knapps skriva ner för att jag ska ner & äta hamburgare. MUMS!  & så ska vi titta på let's dance, kulkul! så vi ses, hejdå!

PLUGGA = BLÄÄ

nu förvandlas jag till en.. pluggis! Matteläxan tills imorgon SNAARK. Men jaja vi ses! kram på er!


FRÅGESTUND!



Ja, som ni ser så har jag nu frågestund. Andra gången faktiskt. Men förra gången jag hade frågestund hade jag kanske bara 10 läsare drygt? Men nu har jag snart 40! Tiden går fort!  Men iallafall,

frågestunden avslutar jag om en vecka, så alltså får ni fråga saker tills den 28/1

så lägger jag nog upp svaren dagen efter om jag hinner.  Kram på er så ses vi senare ikväll tror jag nog :D

Hem till Rasmus en stund.



Kom ungefär nyss hem från "skolan" eller vad man ska säga. Efter skolan gick jag hem med Miriam, Rasmus & Kristine. Vi stack hem till Rasmus. Eller vi gick inte in i hans lägenhet, men aja. Väldigt roligt ! :D Stog där & prata tills typ tio över fyra ungefär. Sedan hade jag följa med Kicki hava vägen hem, där stog vi och pratade tills ungefär 20 i 5, så därför blev jag sen hem..  Så nu sitter jag här, blöt i håret och rosig om kinderna. Känner för varm choklad..   PUSS&KRAM!

mums med glass!



heeeej alla!

För en stund sedan kom jag hem från skolan.. lika tråkigt som alltid. Så nu sitter jag här & äter glass & camar med Rasmus :) lasse kallar jag honom :D  ( www.fotodags.blogg.se ) besök den gärna! :D  Hur har eran dag varit? hejdå så länge :D

Favoritmat - pannkakor








Hihi, ja som ni ser så har jag ätit pannkakor idag - AND I LOVE IT ! det är så gott :D åt ungefär 7 st? haha sen blev jag proppmätt :) Ha en trevlig kväll!

STAN, HERE I COME!

Nu ska jag, oväntat till stan med pappa. Först skulle brorsan hänga med, men han ville inte. Så det fick bli jag. Så jag kommer vel hem bågong gång i eftermiddag,. Så vi ses då! Puss & kram / nelly. <3
bildlöst inlägg, ja .. jagvet.. mycket tragist :/ hejdå!

HELG!



Nu har jag & pappa vart i stan & kollat på skor, men hittade inga..


Sedan hämtade vi mamma & handlade kvällsmat. Ska äta billys pan' pizza, GOTT säger jag bara! VAD SKA Ni ÄTA IKVÄLL? alltis lika mysigt på fredagar! Så det blir en kväll framför TV:n påslagen med let's dance. hejar du på någon speciell? isåfall vem? Själv har jag inte någon direkt favorit än. Haha, men tycker att Willy eller vad han heter, han är grymt cool, haha!

ha en super duper trevlig kväll så ses vi imorgon!

Sjuk!



Ja, rubriken säger det mesta.
I slutet på veckan ska man gå & bli sjuck också..  Svullen i halsen, fryser, ont i huvudet & yr med mera. Så jag har ägnat dagen till att ligga i min säng & tittat på michael jacksons top 15 videos.
Mycket mysigt ska ni veta :D