Startsidan
Kontakt
Om mig
Utrustning
Bloglovin

Sjuuk..

Idag är jag sjuk.. Ont i halsen, feber , ja ush. Misstänker att jag sblev smittad av mibn kompis igår som hostade som bara den. Ajdå..
Men jag har ett bra tips hur man kan fördröja tiden litegrann när man är sjuk!:

Måla!
Då kan man utrycka sina känslor, eller bara rita.. Det är kul också!
Här kommen några bilder jag målat idag:






Denna sista bilden är nog dagens favorit. Eller den svartvita bilden i mitten.
Allting måste inte vara perfekt, bilderna kan bli ännu finare om dom ser lite slarviga ut.

Jag tycker det är jätteskoj att måla & rita! Gillar speciellt dessa färger, brunt, vit, svart, vinröd, och orange. :) Hoppas ni har haft/har en bra dag!



Liljekonvaljen blommar




Detta är nog den vackraste blomman som finns.
Mamma berättade medans jag fotade dom att när jag & min bror var små försökte de utrota denna blomman för att vi kanske skulle äta av dom i-o-med att de är giftiga. Men att så vackra blommor kan vara så giftiga? ..

..Som små söta klockor.. <3

I ♥ MOM !




Grattis mamma på morsdag! Hoppas du har/haft en bra dag!
Jag och brorsan gick upp kl 7:00 för att fixa frukost, plocka blommor m.m. Hur blev eran morsdag?

Ska på kalas kl 5.



Klockan 17:00 ska jag på kalas hos min kusin Alice. Det blir roligt! Hon fyllde 13 i onsdags men vi firar henne idag. Ska till henne lite tidigare för vi ska kolla på Calle! Vi ses pusskram!

Morsdag imorgon (glöm inte!)

Nu åker mamma iväg för att släppa av en kompis vid tåget, & då passar jag & min bror på att åka in til stan en sväng och hitta någon liten present till mamma. (Morsdag imorgon, glöm inte!) Annars idag händer nog inte så mycket..
Ha det bäst! kram

Woho! Sista tanden är tappad!

Yeea! Har nyss duschat, & när jag stog där & tog på mig hudkräm så tänkte jag att jag kunde passa på att dra ut den, den som var så lös! Äntligen är det gjort! Så skönt.. hatar att tappa tänder. Haha, men nu är den biten klarad! Ska sova om en stund , GODNATT!

Anna Bergendahl inte vidare till final


Källa

Kollade på semifinalen igår, men kollade inte klart på det för blev för trött. Men imorse såg jag i alla tidningar & dom sa det på radion att Anna inte hade gått vidare. Låten blev liksom en i mängden. Det var lite synd, för texten & betydelsen i låten var så bra tycker jag. ^^

Äntligen klar med städningen.


Så som det ser ut på bilden åt höger ser det ungefär ut nu när jag sitter här & bloggar. Rummet blir ungefär 2 ggr så större när man har städat ska jag säga er! Det är en väldigt härlig känsla ;)
HA EN TREVLIG HELG!

Nu har pappa åkt till Stockholm..

Imorse när jag åkte till skolan skulle mamma köra pappa till tågstationen för han ska på klassresa med en klass i nian. Så då blir jag ensam hemma med mamma & brorsan.

Super härligt med fredag!
Hade följe med en klasskompis hem idag, han köpte 2 klubbor & ett tuggummi till mig, tack ska du ha! kram.

Favoritbilden just nu!



Åh jag är bara så kär i denna bilden! Tänkte bara ta en närbild på maskrosen, men så var det en liten insekt som var ungefär en centimeter lång, om inte mindre. Är väldigt nöjd! Ha en bra kväll♥

Nelly testar kex med chokladsås



Igår hade jag inte så mycker för mig, så jag tänkte testa hur det smakade med mariekex & kall chokladsås. Så jag la in kexet med chokladsåsen in i kyskåpet, så där fick det stå en natt. Det var synd att det knappast hade blivit hårt, för det var tänk. Gott var det.. Men jag föreslår nog att köpa i affären. KRAM<3

Åkte på en "hemlig resa" igår.. spännande!







Igår (lördag) blev det en heldag vid kusten med en massa familjer. Vi åkte i en buss, ganska tidigt, ungefär klockan 9. Och bara busschauffören & minilägrets ledare visste vart vi skulle. Det var en "hemlig resa" för nästan alla.

Vi hade åkt ut till havet! Jätte fint var det. Vi bodde på en gård, några vuxna lagade middag & barnen gungande, spelade fotboll eller var vid havet. Vi lekte charader, grillade & mycket mera. Så nu har jag blivit mer solbränd än någonsin! Har ett väldigt skarpt sträck där linnet var. Det var väldigt roligt att ta hand om dom små barnen också, hihi.

Fredagsmys!



Denna väldigt kladdiga kladdkaka bakade jag igår. Nu är det nog bara en halv kvar. hehe. Ska mysa med familjen framför tv:n. Har nyss ätit kebabbpizza. Sen när talang 2010 har börjat ska vi äta kladdig kladdkaka med glass!
Ha en trevlig helg allihopa!

Hur sjungandet gick..



Jag var jätte nervös och det pirrade som bara den. Under hela programmet övande jag låten i huvudet, var så rädd att jag skulle komma bort mig. . Vi var näst sist! Alla uppträdde, sedan var det våran tur. Vi gick upp på scenen, jag började sjunga.. Vi sjöng en refreng.. Annie sjöng en halv vers.. sedan hände det!
Hennes ljud på micen slutade funka!
Kunde det gå sämre? svar: nej. Eftersom hon skulle kunna fortsätta på sin vers gav jag henne min mich. Då hade ju inte jag någon?! Så jag gick typ hela 4 meter för att hämta en mick som satt i ett lågt stativ. Då kunde vi fortsätta. Den höga tonen var svårt & ta, men klarade det.. Phue! Efter det som hände kändes det som att publiken var på våran såda, så då kunde man andas ut.. Skönt! Jag har fått jätte mycket beröm, tack till alla!

Kanske ska sjunga på skolavslutningen också?.. :D

Imorgon gäller det!

Imorgon ska jag & en klasskompis sjunga inför hela skolan. Är grymt nervös redan nu! Och hur nervös kommer jag inte vara imorgon då? hihi. En till klasskompis till oss ska spela trummor & en i 8an ska spela gitarr. Det blir jätte nice! Hoppas det går bra, så jag inte glömmen av texten eller tappar rösten.. hehe, ses!