Startsidan
Kontakt
Om mig
Utrustning
Bloglovin

Födelsedag på Hönö! :)

Den 9 juli blev jag 12 år :)  Jag blev väckt i min våningsäng i husvagnes och klättrade ner från stegen och satte mig i mamma och pappas säng så fick jag lite presenter :)  Lite senare på dagen ungefär kl 3 / 4 kom mina kusiner ( aanniematilda.blogg.se , aaliceida.blogg.se ) , farmor & farfar. Farmor hade gjort en underbart god tårta!  Sedan träffade jag mina 2 kompisar och jag fick ett pennfack utan dom :DD  taack så mycket !   
Ett par grejer jag fick på min födelsedag + mattan som ni ser fick jag också :)

Även denna soffan har mamma och pappa sytt och snickrat ihop till mig :) + kuddarna . :D

Höhökonferansen .

Vi kom dit på en onsdag och min bror hade redan vart där ett par dagar innan . Vi fixade husvagnen och boade in oss på "campingen". Vi hade våran plats på en parkeringsplats för vi var där på Hönö konferansen. :)  Min kompis var på hönö för hennes farmor och farfar bor där, och en annan kompis campade på en camping undefär 400 meter ifrån min. Så hon kom cyklande till mig så mötte viden andra kompisen när vi var påväg till henne.  Vi hade jätteroligt och jag gick oftast på ungdomsmötena på kvällen . Vi fick ett par nya "kompisar" som vi snackade lite med där , jätteroligt!


På bilden ser ni den fina utsikten mot havet från Hönös vattentorn :D

Uppehåll (:

hejhej alla läsare ! 

Nu har jag visst haft en långt uppehåll med bloggen, men jag har vart på Hönö från 8 juli till 13 & efter det har jag städat och massa, så inte förrän nu, när jag är lite sjuk har jag kunnat börja blogga, men det är skönt att vara tillbaka ! :D  Så det blir rätt så många olika inlägg och bilder på vad som har hänt de senaste dagarna ! :D


Härlig dag vid Marstrand.

tjohej !   iDag har jag vart på Marstrand med pappa bororsan mina kusiner & deras föräldrar .
Ligget typ vid göteborg om ni undrar . :D  Där kollade vi på segeltävlingar . Haha men vet inte hur det gick ?  haha :)  Fikade och så gick vi lite i äffarer där, mycket dyrt! :o  En randig bikini kostade hela 800 :-  !
jaja, mycket fina saker fanns det ju, men köpte inget (:  På vägen hem blev det glass och burgeking , då blev jag mätt ska ni veta ! :D  Här kommer lite bilder jag tog idag  :D  Njut av dom så gott det går  :D
 
Här är en fin ros vid en gränd där vi gick bland alla affärer .

En svensk båt som tävlade idag.

Min vackra sobränna efter idag uppe på klippan :D


Såhär hette en av vägarna där, lite roligt ju så tog en bild på den :D

mycket bad ,, !

heejjhej .  I förrgår  var en riktigt rolig dag !  Jag var & badade hos fiia i sjön, jätte varmt! :O  Vi cyklade till fiia och när jag kom hem så fick jag någon konstig lust att cykla dit, men det gick ju intr att göra på kvällen halv 10 lixom?  så pappa "väckte" mig kl 7 igår på morgonen, fast jag vaknade typ kl 8 så stack vi upp och sog en cykeltur :)
Och igår var jag hos en kompis och badade igen mkt roligt!    

Hej så länge !  :)  <3

!