Startsidan
Kontakt
Om mig
Utrustning
Bloglovin

True colours


Bild 1 & bild 3: 18-55 f/3.5 med close-up +10
Bild 2: Canon EF 50mm f/1.8


Paiting, you and I.


Canon EF 50mm f/1.8
Jag har använt: Svart markeringspenna. Vattenfärger. Vanlig färgpenna (trä).

Jag älskar verkligen att rita! Och fota. Allt som har med skapande & göra tycker jag är grymt kul! När jag kommer hem från skolan brukar jag sätta mig brevid datorn på mitt skrivbord & måla!
Inspererad av: nevnarien

Blue sky


Canon EF 50mm f/1.8
Beautiful things in forestCanon EF 50mm f/1.8

Den förta bilden är mer som utfyllnad, men den anndra bilder tycker jag mycket om!
Var ute i skogen & fotade idag (igen, haha) så det kommer droppa in lite bilder från den lilla rundan i veckan. Tycker det är så grymt härligt att vara ute i skogen & hitta faktastiska motiv! :D

Min snygga plånbok!
Canon EF 50mm f/1.8

När jag precis hade köpt denna plånboken tog jag domma bilderna. Men det blev aldrig av att pyssla ihop ett inläggdå så jag gör det nu.
Blev iallafall helt förälskad i denna såfort jag såg den. Den var liksom gjort för mig, haha! :D

Fågelholk


Canon EF 50mm f/1.8


Hösten hälsar på


Canon EF 50mm f/1.8


I förrgår var jag ute i skogen som vi har bakom vårat hus ungefär. Det är mest en lövskog, så inga granar. Man såg verkligen hur löven börjat ändra färg, det är så härligt när man står där. Allting är gult, orange eller grönt. Jätte fint!

Filmkväll hos Sanna ikväll!


Canon EF 50mm f/1.8

Wohoooo jag är super taggad! Ikväll klockan 19:00 ska jag, Julia, Jennie, Patricia & Linnea vara hos Sanna för vi ska ha typ övernattningsfilmkväll!


Det kommer bli hur kul som helst. Jag kommer ta med dricka & pizza & Patricia godiset så delar vi upp pengarna där. Men vi vet inte än om vi ska kolla på film eller idol, haha kanske blir någon vareation ;).

Frukost halv 10

Canon EF 50mm f/1.8

Jippiiiie!! Nu har vi fått 2 stycken studiedagar! Torsdag & freda, & sedan helg på det! wiioo! Sova ut på mornarna är något av det bästa som finns :D

KRAMar FRÅN EN LYCKLIG NELLY!

Den blåa skyltenCanon EF 50mm f/1.8

Detta var 3 av dom bilderna jag tog på min lilla fotorundan igår! Vad tycks? :)

Fotorunda? :)


50 mm f/1.8

Hmm..
jag funderar på att gå ut & fota för solen skiner & det känns som sommar igen! Fastän jag invigde min nya höstjacka idag, haha! Men det är jätte varm, lite moln när & där & blå himmel.

Jo det blir nog en liten fotorunda ska ni se!

Tree in colour/blackwhite
Vilken är finast, färg eller svartvit? :)

Min nya jacka från h&m!Idag var jag i stan med mina kusiner & jag köpte ett par mörkblåa jeans från ginatricot 199:- & en jätte mysig jacka från h&m för 399:-. Är jätte nöjd med dagens köp!

btw. har kollat på första slutodition ikväll, å vad jag längtar till tisdag! :D

Dagens fråga :)


Det ska iallafall jag! Jag har missat 1 program hittills & det var i förrgår. Men tar nog igen det på datorn. Men ikväll blir det en mysig timme framför tv:n!

I need money to buy this beauty
Är bara såhäääär kär i denna supermysiga höst/vår jacka.
Men uuuu, vågar nästan inte säga priset. Omöjlig för mig att köpa. Dyrare än båda mina objektiv kan jag säga! Men åå jag som tyckte om den så mycket. Den skulle vara perfekt..!