Startsidan
Kontakt
Om mig
Utrustning
Bloglovin

New inJag är mer än NÖÖÖÖÖJD !

Älskar dom starka färgerna. Bilderna i headern tog jag i min farmor & farfars trädgård för ett par dagar sedan. Och så älskar jag skuggeffekten! Sånt kommer ni få se mer av ;)

Vad tycker du? HISS/DISS? ^^


Liseberg igår, super kul!Haha det var jätte roligt igår! Tack Annie & Alice för en jätterolig dag! :D

Jag åkte:
Lisebergsbanan
Uppskutet (det gör jag aldrig om, haha)
Fluride
Slänggungorna
Radiobilar
Någon liknande av tefaten
Kanonen
BALDER!

När jag kom in på liseberg lovade jag mig själv att inte åka balder. Men jag gjorde det.. första gången var jag livrädd, andra gången var bara rolig & dom trejde sista gångerna var såååå roliga! :D

Känner mig stot att kunna säga "jag har åkt balder" haha :)

Har du vart där i år än? Vilken är din favorit? :D

Imorgon bär det av till Liseberg!


Imorgon åker jag & Alice till Liseberg. Det ska bli jätte roligt! Förta gången för i år. Haha men balder vågar jag inte åka. ^^

Har du åkt balder? Vilken är din favorit? :)

Anonym kommentar


Lite svartsjuk eller? hahahaha :D

Bara så du vet är det väldigt fegt att kommentera som anonym & inte stå för vem du är. Visst får man säga sin åsikt, men det är bara ett bevis på att man vill trycka ner en person om man säger det till den. Inte för jag tog illa upp, men vissa gör det så passa dig i framtiden! :)

btw: du ska bara veta hur skön den är! :D

Jobbar med menyn

Hejsan! Idag kommer jag hålla på men min meny, för jag försöker göra "'äkta" boxar istället för med bilder imellan.
Så under dagen kommer det se lite knasigt ut, men vi får hoppas att det blir fint sedan! :D

Tadaa! Vad som gömde sig i påsen!
Dethär var det som gömde sig i ginatricot påsen.

Är grymt nöjd med dagens inköp! Har verkligen längtat efter en baseballs tröja & nu äger jag en! Älskar färgen på shortsen också, lite pilot aktigt.. coolt!

Vad tycker du om mina inköp? :)

Vad gömmer sig i påsen?Tjena tjena!

Idag har jag vart på stan med min kusse en heeldag. Och vi har shoppat loss! Eller njaaee.. har köpt två plagg! Men vad är det får något?

Tröja/byxor/bikini/klänning? Vad tror du gömmer dig i påsen? :)


Ta vara på tiden


Innan satt jag & tänkte lite.. det är sommarlov NU! Kan ni fatta? NU är det man alltid längtat efter! (Iallafall jag) ^^.
Låt inte tiden bara rinna iväg som vatten, gör något vettitgt av det istället. Ta vara på sommarn!

Det blev domma snyggingarna!Vi stack ner till skoaffären & tänkte köpa dom svarta i ett tidigare inlägg. Men dom skavde lite på lilltån..
Och där stog dom! Dom bruna, snygga, bekväma skorna! Dom fanns nämligen inte i min storlek när vi var där förra gången, men nu fanns dom! :)

Har ni några liknande skor att ta på er i sommar? :)

Glad midsommar alla!Idag är det Sveriges dag. Midsommar! Bara vi i hela stora världen som firar midsommar. Alla i hela sverige (dom flästa iallafall) har nog ätit sill & potatis m.m idag! Middagen åt vi hos farmor & farfar & snart kl fem ska vi till några vänner, det blir roligt!

Hur ska/har du firar/firat midsommar? :D

Köpa dom?Igår vad jag i stan & provade ett par skor. Ska jag köpa dom? Tror dom kostade 259, men billigare sådanna skor finns nog inte. Men sköna var dom, snygga.. Kanske händer att man åker ner & köper dom idag.

btw, GLAD MIDSOMMAR!

Perfekt väder för solning!På med bikini:n & ut i trädgården!
Himlen är nästan klarblå & tempraturen är runt 20 grader. Kan det bli bättre? Nej :D Vi hörs sedan, kram!

Någon av er som ska ut & sola i värmen? :)

Foto tips !Det är inte alla som vet hur man använder sig av de olika inställningarna på systemkameror. Så jag tänkte förklara åtminstone 2 olika inställningar.


"Avstängd blixt"
läget har man om man ät utomhus & inte blixten ska komma upp. Men bilderna brukar oftast bli lite gråare än vad det ser ut i värkligheten, så då brukar jag använda mig av "Manuellt" eller "Av".

manuellt läge bestämmer man själv hur lång/kort tid den ska ta på och hur hög/lågt bländartal m.m. Men för att lära sid det kan man söka på google, det gjorde jag för att lära mig. För att få starkare färger i bilden utan att behöva redigera så mycket är det ett bra alternativ med manuellt läge!

Bloggfirande!
Har bakat en kladdkaka som vi åt för att fira bloggen 1 år, Det var suoergott! :)

Blir riktigt supen igen på att äta upp hela den när jag ser bilderna, hihi. KRAMAR!

Fotbollsträning halv6Nu ska jag börja packa ihop duschsaker för fotbollsträningen. Det är lite avslutning idag så vi ska grilla korv efter mysigt!

Går du i någon sport? :D